Heb je nood aan ervaren techniekers voor je project?

Ondertussen staan onze 130 medewerkers en experten garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad zijn in de bedrijfsvoering.

OVER ECENCIS ECENCIS is een organisatie met een gefundeerde basis, ervaring en expertise binnen de tertiaire en semi-industriële markt. Het heeft de structuur om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te leveren zonder het verlies van overzicht en controle. ECENCIS realiseert het connecteren, beheer en optimaliseren van traditionele en nieuwe vormen van energie, licht, technische systemen en installaties. ECENCIS is gespecialiseerd in het herbronnen van de omgeving van haar klanten op de domeinen; Electrische installaties & verlichting Opslag & beheer van energie Technische ondersteuning – engineering field services Data & internet of things Als partner levert zij kennis, concepten en diensten voor haar klanten en creëert een meerwaarde door het onderscheidend vermogen “resourcing energy” toe te passen. HOE DOEN WE DAT? Resourcing Energy Bij uitvoering van onze diensten zijn er een paar zaken essentieel; Connecteren, beheren en optimaliseren van de verschillende bronnen. Continious improvement; in de samenwerking met onze klanten op vlak van uitvoeringssystemen in het gebruik van materialen Dit is perfect afgestemd op het heden en oog hebben op de toekomst.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

Onze klanten leven in een steeds evoluerende wereld net zoals iedereen, echter het betreft bedrijven en particulieren welke er zich van bewust zijn dat de economie en zichzelf, nu meer dan ooit, beïnvloed wordt door invloeden vanuit energie, licht, data en services en het nut inzien om hiervoor een gepaste partner in te schakelen. Het zijn spelers welke net zoals Ecencis belang hechten aan milieu, veiligheid, optimalisatie, progressie en visie naar de toekomst.

Als partner een meerwaarde creëren voor onze klanten door het toepassen van het onderscheidend vermogen “resourcing energy” “ en hen zodoende te voorzien van een veilige, kwalitatieve, milieuvriendelijke op de toekomst afgestemde omgeving of diensten.

WAARDEN

  • Klant staat centraal
  • Medewerkers vormen het fundament van het bedrijf
  • Verantwoordelijkheid en initiatief stimuleren
  • Continue verbeterproces handhaven
  • Creëren van een meerwaarde

STRATEGISCH ENERGIEBEHEER.

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dit ook het uitgangspunt van onze dienst.