Limas-Facilities

CUSTOMISE AND SUPERVISE

Ondertussen staan onze 130 medewerkers en experten garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad zijn in de bedrijfsvoering.

Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze facilitaire oplossingen hebben hun doeltreffendheid reeds bewezen bij het realiseren van de omgeving van onze klanten. De waarde van onze diensten is te vinden in het feit dat ze individueel worden aangepast aan onze klanten. Door onze supervisie vergemakkelijken we het dagelijkse werk van onze klant zodat die zich op zijn core business kan richten. Onze experten analyseren en definiëren de wensen en noden van onze klanten om ze in de praktijk te kunnen omzetten. Omdat we een middelgrote onderneming zijn, hebben we de structuur om flexibel te zijn, continuïteit en kwaliteit te bieden. Beslissingen kunnen bovendien snel en gemakkelijk genomen worden. Het kennen van onze klanten en ons personeel is dan ook heel belangrijk voor ons.

Aanpassen en toezicht

Dit is ons uitgangspunt aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid,... Group Limas combineert haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waar respect is voor veiligheid en ecologie. Elke 'Facilityship' wordt steeds begeleid door een lid van onze supportdienst. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, ook houden we steeds toezicht op hun activiteiten en bieden we oplossing aan voor niet courante uitdagingen. Dit is voor ons een garantie om het succes met onze klanten te delen.