Wie zijn we?

Met Group Limas vormen we een overkoepelende organisatie bestaande uit vier aparte entiteiten die ernaar steven een duidelijk aanspreekpunt te zijn als het gaat om bouw, onderhoud bescherming en optimalisatie van uw onroerend goed.  Als familiebedrijf Gestart in 2008 met 3 personen en ondertussen staan onze 130 medewerkers en experten garant voor een kwalitatieve dienstverlening.

Wat doen we?

Group Limas levert professionele facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische oplossingen. Doordat we beschikken over 4 divisies met elk hun expertises en onderscheidend vermogen, zijn wij in staat een meerwaarde te vormen en onze klanten te ontzorgen 24/7.  Het is ons doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor veiligheid, hygiëne, milieu en esthetiek.

Hoe doen we dat?

Group Limas ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid.  We werken uitsluitend met oplossingen op maat.  Via ons principe van Customise & Supervise bieden we een meerwaarde binnen de markt. Iedere omgeving is uniek en vraagt om specifieke professionele oplossingen. Net daarom analyseren en definiëren onze specialisten de noden van onze klanten om ze vervolgens om te zetten in realiteit.  Elke samenwerking wordt ondersteund door onze cel Support waarbij de synergie tussen de wensen van onze klanten en onze diensten continu bewaakt wordt.  Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit, snelheid, optimalisatie en continuïteit door onze korte, open structuur en onderscheidende wijze van dienstverlening.