Wie is Group Limas?

Group Limas is een overkoepelende organisatie bestaande uit vier aparte entiteiten die ernaar streven om een duidelijk aanspreekpunt te zijn als het gaat om bouw, onderhoud, bescherming en optimalisatie van uw onroerend goed. We zijn in staat om een meerwaarde te vormen en onze klanten 24/7 te ontzorgen doordat we beschikken over vier divisies met elk hun expertises en onderscheidend vermogen.

Wat doet Group Limas?

Group Limas levert professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen. We bestaan uit vier entiteiten met elk hun eigen activiteiten en expertises: Limas facilities, Limas hygienics, Limas @home en Limas energetics

Limas facilities

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op property services, cleaning services en project services. Onze medewerkers helpen u onder andere met het onderhoud, de schoonmaak en de renovatie van uw gebouw.

Limas hygienics

U kan bij Limas hygienics terecht voor alles aangaande preventie en advisering, dieptereiniging, ongediertebestrijding en ontsmettingswerken. Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar met de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Limas @ home

Voor renovatiewerken, dakwerken, schilderwerken en andere werken aan uw gebouw of woning kan u beroep doen op onze medewerkers van Limas @ home. Onze vakmensen leveren steeds een uitstekende job binnen een strakke deadline.

Limas energetics

Limas energetics helpt u met het connecteren, beheren en optimaliseren van traditionele en nieuwe vormen van energie, licht, technische systemen en installaties. Onze medewerkers garanderen u steeds de nodige flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit.

Group Limas missie

ONZE MISSIE

Group Limas streeft ernaar om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op verschillende facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business of dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse.

Group Limas doel

ONS DOEL

Group Limas heeft als doel om u in een aangename omgeving te laten vertoeven waarbij we rekening houden met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. We garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies. Group Limas ziet u niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten.

TOP