Onze servicedesk staat 24/7 ter beschikking van onze klanten.

Opdrachten en aanvragen worden geregistreerd in onze knowledge database waarbij onze klanten met de gewenste frequentie geïnformeerd worden.

Onze klanten doen  een beroep op onze servicedesk om hun te ontzorgen, te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het  totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA”s. Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen wij onze opdrachtgevers ten allen tijde ondersteunen.   Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen en voor  de minder courante vragen informeren zij zich bij onze experten.  Onze desk vormt een meerwaarde voor onze klanten tijdens het bezigen met hun core business.

  • Technical support
  • Order support & status
  • 3rd party support
  • request fulfilment
  • general order and request management
  • asset management

Continuous feedback

 

 

ENGINEERING FACILITYSHIP

 

Waardecreatie door toepassing van het principe "customise & supervise". Hierbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.

 

FACILITYSOLVING

 

Levert diverse ondersteunende diensten en producten, welke essentieel zijn voor een goede werking van de bedrijfsprocessen, maar niet eigen aan de core business van onze klanten of Limas. Het levert oplossingen voor alle mogelijke courante en niet courante vraagstukken in een bedrijfsomgeving.

 

TIJDKRITISCH

 

Moet u dringend een dienst laten uitvoeren? Hebt u bijvoorbeeld een feest in uw restaurant en hebt u plots last van plaagdieren, electro valt uit, dak is lek en/of andere problemen? Contacteer ons direct onze specialisten staan 365 dagen 24 uur per dag voor u klaar en bieden u een snelle en goede service onder een strakke deadline.

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Steun op professionals en vraag een offerte aan.